Coronamaatregelen
het kader van de huidige coronaproblematiek worden volgende bijkomende  maatregelen getroffen: •	De zaal  wordt enkel in haar geheel (podiumzaal en cafetaria) verhuurd, ; •	de sleutels worden ontsmet afgehaald en teruggebracht bij het aangeduide  afhaalpunt; •	voorafgaand aan de ter beschikkingstelling worden de zaal , het sanitair, de  werkoppervlakken, de tafels en de stoelen volledig gereinigd en ontsmet door de  verhuurder; •	de maximumcapaciteit wordt beperkt tot 50 personen;  Er worden 50 stoelen  en 15 tafels ter beschikking gesteld zodat er maximum 10 personen per tafel kunnen  aanzitten in een setting van 10 personen per drie tafels; •	de activiteit dient beëindigd te zijn om 01:00 uur in de ochtend; •	de uitgang wordt verlegd naar de deur uitgevend op de binnenkoer, •	de ingang geschiedt via de inkomhal en vervolgens de dubbele glazen deur  naar de podiumzaal; •	de algemene en verplichte looprichting  geschiedt in wijzerzin  achtereenvolgens van inkomhal naar podiumzaal, naar de cafetaria (is ook de  uitgang), terug naar de  inkomhal voor het sanitair  en tenslotte terug in de zaal. (zie  bijgevoegd circulatieplan). Het looppad wordt d.m.v. vloerstickers verduidelijkt. •	om sanitaire redenen wordt het overige meubilair, alsook alle glazen, tassen  servies, bestek en potten en pannen uit de zaal verwijderd; •	tijdens de activiteit wordt maximaal verlucht door de deuren van in- en uitgang  geopend te houden. Bovendien worden beide ventilatoren van de podiumzaal  aangezet; •	na afloop van de activiteit wordt de zaal, de toog, de keuken , het sanitair, de  werkoppervlakken, de tafels en de stoelen volledig gereinigd en ontsmet door de  huurders. •	terras en binnenkoer worden tevens netjes achtergelaten door de huurder; •	de algemene richtlijnen (1,50m afstand houden, handhygiëne, enz…) worden  d.m.v. affiches in de zaal ter herinnering gebracht aan de gebruikers •	de huurders krijgen samen met het huurcontract onder andere een  circulatieplan en de “Gids voor een veilige heropstart van de horeca” uitgaande van  de FOD Economie meegestuurd •	Indien de huurders tenten wensen te gebruiken op de binnenkoer moeten zij  hiervoor toelating vragen aan het gemeentebestuur en van deze toelating  een kopie  overhandigen aan de uitbating •	de huurders dienen de geldende hygiënevoorschriften scrupuleus te  respecteren en zelf voor voldoende handgel  en ontsmettingsmiddelen te zorgen en  dit voor de duur van de activiteit. •	de huurders worden gewezen op hun verantwoordelijkheden en verplichtingen  naar hun gasten toe en dienen onder andere : 1.	toe te zien dat er enkel zittende gasten zijn (geen toogbediening toegelaten), 2.	toe te zien op het respecteren van de veiligheidsafstand 3.	toe te zien op het feit dat opdieners mondmaskers dienen te dragen 4.	de nodige extra voorzorgsmaatregelen te nemen voor mensen die tot     risicogroepen behoren;